• Login
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Vul de volledige beschrijving van de cursus in

Over de instructeur

Profielfoto

Manon Lemkes

Ik was werkzaam als wetenschappelijk en diagnostisch analist in diverse ziekenhuis laboratoria in Nederland. Het lukt me nergens om mijn plek vinden. Ik zat regelmatig tegen een burn-out aan. Tijdens de zoektocht naar onszelf zijn mijn partner Eelco de Vries en ik terecht gekomen bij een spiritueel leraar Tjeu van Veldhoven. Ik leerde omgaan en spelen met mijn angsten en hoe ik daadwerkelijk daar invloed op kon uitoefenen. Vervolgens stapte ik de laboratoria wereld uit en kwam ik terecht op customer Service. Een kantoorbaan gericht op de verkoop van laboratorium benodigdheden. Tijdens deze baan en door het proces wat zie bij Tjeu van Veldhoven ontvouwde, ontwikkelde ik steeds meer de liefde voor yoga. Met name yin yoga heeft mijn hart gestolen. Ik heb diverse opleidingen gevolgd bij Yin Yoga Academy/BIVAG Sneek en YinSpiration bijscholingen van de grondleggers van de yin yoga. Doordat ik mijn eigen levenservaring combineer met yoga bied ik de unieke training “Zacht met Angst”.

Bekijk meer cursussen van Manon Lemkes →

Cursusoverzicht

10 Lessen
Sample Gratis 00:10:00
Yoga les 1, voor de schouders: spiral & Yin yoga 00:49:00
Yoga les 2, speciaal voor het slapen gaan. 00:53:00
Yoga les 3, aandacht voor de nek. 00:58:00
Yoga les 4, wat heb je op de heupen? 00:58:00
Yoga les 5, schouderles met behulp van yoga riem. 01:00:00
Yoga les 6, myoYin voor het onderlichaam. 01:00:00
Yoga les 7, MyoYin voor het bovenlichaam. 00:55:00
Yoga les 8, spiral yoga voor de gewrichten en yin yoga. 01:00:00
Yoga les 9, restorative yoga om te herstellen. 00:54:00
Yoga les 10, yin met eventueel yoga riem. 00:55:00

Reviews

5

5
2 beoordelingen
 • 5 Sterren2
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. een aanrader!

  5

  Ik geniet erg van de online lessen van Manon. Alleen al de prachtige opnames in de natuur brengen rust. De beelden zijn helder, het geluid heel goed, waardoor de warme en kalmerende stem van Manon goed overkomt. De instructies zijn duidelijk, het voelt bijna alsof ik bij een live les aanwezig ben. En voor mij is het heel fijn dat ik mijn eigen tijd kan uitkiezen, de deur niet uit hoef en in mijn vertrouwde omgeving de lessen kan volgen. Ik kan de cursus dan ook van harte aanbevelen.
  Ik wens je veel plezier met de waardevolle lessen van Manon, live on online.
  Columba van Geldorp

 2. Fijne lessen voor thuis!

  5

  Een aanrader voor deze corona periode! Mooie opnamen in de zomerse natuur en de fijne oefeningen van Manon zorgen dat je toch nog je vertrouwde yogamoment kunt ervaren en soepel uit de lockdown komt.

© 2020 Yin Yoga Sound - Powered by Maatos