• Login
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

 

Tijdens dit eerste pakket leer je jouw lichaam komen. Om persoonlijk te groeien is contact maken met jouw lichaam essentieel. Doordat we veel in ons hoofd zitten, voelen we ons lichaam niet meer. De spanning en opgeslagen emoties zorgen voor steeds terugkerende klachten. Hierdoor slapen we slecht. Ook hier is aan gedacht tijdens deze fijne lessen. De lessen bestaan uit meerder vormen van yoga. Spiral Yoga: Dit zijn bewegingen speciaal voor het bindweefsel. Het zorgt voor meer lichaam bewustzijn en verzachting. Yin yoga: deze heerlijke bewustmakende en verzachtende yoga helpt je om tot jezelf te komen. De yin yoga combineren met ballen zodat je nog meer verdieping krijgt in jouw yoga practice. De derde vorm van yoga die je tegenkomt is restorative yoga. Yoga die je helpt te ontspannen en beter te slapen.

De kwaliteit van de beelden zijn heel goed. En omdat we het geluid apart hebben ingesproken, is het een super kwaliteit.

Over de instructeur

Profielfoto

Manon Lemkes

Ik was werkzaam als wetenschappelijk en diagnostisch analist in diverse ziekenhuis laboratoria in Nederland. Het lukt me nergens om mijn plek vinden. Ik zat regelmatig tegen een burn-out aan. Tijdens de zoektocht naar onszelf zijn mijn partner Eelco de Vries en ik terecht gekomen bij een spiritueel leraar Tjeu van Veldhoven. Ik leerde omgaan en spelen met mijn angsten en hoe ik daadwerkelijk daar invloed op kon uitoefenen. Vervolgens stapte ik de laboratoria wereld uit en kwam ik terecht op customer Service. Een kantoorbaan gericht op de verkoop van laboratorium benodigdheden. Tijdens deze baan en door het proces wat zie bij Tjeu van Veldhoven ontvouwde, ontwikkelde ik steeds meer de liefde voor yoga. Met name yin yoga heeft mijn hart gestolen. Ik heb diverse opleidingen gevolgd bij Yin Yoga Academy/BIVAG Sneek en YinSpiration bijscholingen van de grondleggers van de yin yoga. Doordat ik mijn eigen levenservaring combineer met yoga bied ik de unieke training “Zacht met Angst”.

Bekijk meer cursussen van Manon Lemkes →

Cursusoverzicht

10 Lessen
Sample Gratis 00:10:00
Yoga les 1, voor de schouders: spiral & Yin yoga 00:49:00
Yoga les 2, speciaal voor het slapen gaan. 00:53:00
Yoga les 3, aandacht voor de nek. 00:58:00
Yoga les 4, wat heb je op de heupen? 00:58:00
Yoga les 5, schouderles met behulp van yoga riem. 01:00:00
Yoga les 6, myoYin voor het onderlichaam. 01:00:00
Yoga les 7, MyoYin voor het bovenlichaam. 00:55:00
Yoga les 8, spiral yoga voor de gewrichten en yin yoga. 01:00:00
Yoga les 9, restorative yoga om te herstellen. 00:54:00
Yoga les 10, yin met eventueel yoga riem. 00:55:00

Reviews

5

5
4 beoordelingen
 • 5 Sterren4
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. een aanrader!

  5

  Ik geniet erg van de online lessen van Manon. Alleen al de prachtige opnames in de natuur brengen rust. De beelden zijn helder, het geluid heel goed, waardoor de warme en kalmerende stem van Manon goed overkomt. De instructies zijn duidelijk, het voelt bijna alsof ik bij een live les aanwezig ben. En voor mij is het heel fijn dat ik mijn eigen tijd kan uitkiezen, de deur niet uit hoef en in mijn vertrouwde omgeving de lessen kan volgen. Ik kan de cursus dan ook van harte aanbevelen.
  Ik wens je veel plezier met de waardevolle lessen van Manon, live on online.
  Columba van Geldorp

 2. Fijne lessen voor thuis!

  5

  Een aanrader voor deze corona periode! Mooie opnamen in de zomerse natuur en de fijne oefeningen van Manon zorgen dat je toch nog je vertrouwde yogamoment kunt ervaren en soepel uit de lockdown komt.

 3. Yogalessen voor thuis zijn TOP!

  5

  De online yoga lessen van Manon kan ik iedereen van harte aanbevelen! Eerst twijfelde ik of het wel wat voor mij zou zijn…Yoga in de woonkamer vanaf mijn telefoon. Het leek me niet voldoende dezelfde ervaring als een echte les. Maar dat bleek niet te kloppen! Als je eenmaal op de yogamat ligt, met je ogen dicht, en je hoort de stem en de instructies van Manon, dan is het net alsof je gewoon live in de les bent. Ik vond het heerlijk om tijdens deze corona Lockdown toch gewoon elke week mijn yoga lessen te kunnen blijven doen. De instructies zijn helder, de geluidskwaliteit is top, en de beelden zijn heel duidelijk voor wanneer je even niet zo goed weet hoe je een bepaalde houding moet uitvoeren. Ik vind het heel knap hoe Manon de lessen zo mooi en met fantastische kwaliteit in elkaar heeft gezet. Ik heb de lessen nu bijna allemaal een keer gedaan, en ik ben heel blij dat ik het pakket heb aangeschaft. Heel fijn om toch door te kunnen gaan met yoga. Dank je wel Manon!

 4. Fijne lessen voor thuis

  5

  Zoals velen met mij miste ik de yogalessen van Manon. Zo blij met deze lessen. Kan een les nemen als het mij uitkomt. De lessen verschillen niet van de lessen op locatie. Helder beeld en geluid. Professioneel gemaakt. Top gemaakt Manon en Eelco

© 2022 Yin Yoga Sound - Powered by Maatos